Social media

Facebook
Pinterest
Instagram

Marshmallows op een stokje

Marshmallows op een stokje

Tijdens mijn boodschappen voor de barbecue kocht ik een zak marshmellows. Omdat het me superleuk lijkt om marshmellows op een stokje boven een vuur te houden. Dat is echt iets voor die eindeloze zonnige dagen, waarop het lijkt dat er nooit meer een einde zal komen aan de zomer.

Kookanje - Marshmallows

Ik waarschuw je. Het bewaren van de stokjes met de marshmellows tot op het einde de maaltijd is het moeilijkste deel van het recept. De geroosterde marshmellows zijn ongelofelijk lekker! Eigenlijk veel lekkerder dan je zou denken … Maar misschien komt dat ook omdat het een mooie zomerse avond tijdens een lang weekend was.

Ik denk dat marshmallows een klassieker zullen worden bij onze barbecue. Helena heeft er alvast besteld voor op haar verjaardagsfeestje.

 

Het recept

Wat heb je nodig?

  • marshmallows
  • stokjes of takjes

Hoe ga je te werk?

Rijg enkele marshmallows op een stokje of een takje.

Rooster de marshmellows boven een vuurtje of barbecue tot ze lichtjes kleuren en draai het stokje dan om. De binnenkant van de marshmellows wordt licht vloeibaar en aan de buitenkant komt een heel dun korstje. Dat is hét moment om de marshmellows van de stokjes te eten.

Kookanje - Marshmallows

Please follow and like us: